; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Ziua îndrăgostiţilor 2” aduce nume mari

10 November 2010

A doua peliculă ce combină poveşti de dragoste ale mai multor personaje, o continuare la  „Ziua îndrăgostiţilor' (2010, cu Jessica Alba, Julia Roberts, Taylor Lautner şi Anne Hathaway, printre alţii), se va numi „New Years Eve' şi i-ar putea avea în distribuţie pe celebrii actori Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank şi Ashton Kutcher.

Hollywoodreporter.com informează că cei patru negociază momentan apariţia în filmul care va fi tot o comedie romantică, regizată de acelaşi Garry Marshall. În „New Years Eve', se vor întrepătrunde poveştile de dragoste ale mai multor new yorkezi, în ajunul Anului Nou.

De Niro îşi doreşte rolul unui bătrân pe moarte, Pfeiffer ar fi o secretară care decide să-şi schimbe viaţa, Swank –producătorul spectacolului de Anul Nou din Times Square, iar Kutcher (care a jucat şi în „Ziua îndrăgostiţilor') – un tip care urăşte sărbătorile de iarnă.

Din distribuţie mai fac parte Lea Michele (din „Glee') şi Abigail Breslin. Filmările vor începe la mijlocul lunii decembrie, în New York.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare