; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Vocea României”: doi frați devin adversari

18 October 2011

Cea de-a patra ediție a show-ului Vocea României' aduce pe scenă doi frați care vor lupta unul împotriva celuilalt pentru un loc în echipele celor 4 antrenori. Sebastian și Maximilian s-au înscris împreună la acest concurs și fiecare speră că va întoarce prin vocea lui măcar un scaun.

Următoarea ediție a show-ului de la Pro TV le va aduce telespectatorilor și alte surprize. Un nigerian va încerca și el să-i cucereasca pe antrenori cu vocea lui și să intre în competiția pentru titlul de Vocea României'.

Nu vor lipsi nici de această dată comentariile acide, reacțiile amuzante și vocile incredibile care vor ridica în picioare nu doar publicul ci și pe cei patru antrenori.

Lupta pentru un loc în cursa pentru Vocea României' devine din ce în ce mai strânsă. Smiley a adunat în echipa lui 6 concurenți, Loredana și Marius Moga câte 7, iar Horia Brenciu are deja 9 locuri ocupate.

Au mai rămas doar două ediții în care cei patru își vor completa echipele, după care urmează faza eliminatorie a confruntărilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare