; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Urzeala tronurilor” caută figuranţi bărboşi pentru sezonul doi

29 June 2011

Filmările la a doua serie din producţia HBO „Urzeala tronurilor' vor începe luna viitoare, în Irlanda de Nord, la Belfast, iar echipa din spatele serialului caută mii de figuranţi pentru noile episoade.

Rte.ie informează că filmările vor avea loc tot la studiourile Paint Hall din oraş – unde s-au realizat scene şi pentru sezonul 1 –, dar şi în alte zone, începând cu data de 25 iulie.

Pe 4 iulie se vor organiza sesiuni deschise de casting în oraş, iar producătorii caută bărbaţi bărboşi şi cu părul lung, arcaşi, fierari, fermieri şi orice alţi oameni cu experienţă în luptă.

Conform winter-is-coming.net, în Irlanda de Nord producătorii au pus ochii şi pe Golful Ballintoy, iar acum se aşteaptă aprobarea autorităţilor. Echipa ar urma să filmeze aici în august, timp de doar trei zile, dar zona ar fi transformată pentru secvenţele în cauză şi accesul publicului restricţionat.

Producătorii oferă câteva mii de lire sterline consiliului local (care aşteaptă aprobarea localnicilor) pentru a putea obţine aprobarea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare