; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Toy Story 3” vrea un Oscar

07 October 2010

Pelicula animată „Povestea jucăriilor 3' – lansată în România în vara acestui an – va intra în cursa pentru „cel mai bun film' la Premiile Oscar de anul viitor, scrie nymag.com.

Compania Disney (care i-a cumpărat pe cei de la Pixar – creatorii poveştii) are ambiţii mari pentru emoţionantul film de animaţie despre Woody (voce: Tom Hanks), Buzz (voce: Tim Allen) şi restul echipei de jucării: „Compania Walt Disney a decis să inspire adânc şi să promoveze «Toy Story 3» până în pânzele albe. Un film animat nu a câştigat niciodată premiul cel mare – doar două alte filme au fost nominalizate („Frumoasa şi bestia' şi „Deasupra tuturor') – şi Disney a decis, cu acordul directorului executiv Robert A. Iger, că «Toy Story 3» ar putea fi pelicula care o face', au explicat purtătorii de cuvânt al companiei.

Concurenţa la categoria „cel mai bun film' se anunţă a fi una aprigă: cu pelicule serioase ca „Inception'/„Începutul', „The Social Network'/„Reţeaua de socializare' şi „True Grit', „Povestea jucăriilor 3' nu are şanse solide să smulgă un trofeu decât la categoria „cel mai bun film de animaţie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare