; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Toy Story 3”, un hit imens pentru Pixar

21 June 2010

Studioul de animaţie Pixar (care a fost cumpărat de mega-compania Disney în 2006) a dat lovitura cu „Povestea jucăriilor 3' (film 3-D care poate fi văzut şi în cinematografele româneşti din 18 iunie).

Filmul animat a avut încasări de 109 milioane de dolari în weekend-ul de lansare, fiind pelicula cu cel mai bun debut pentru Pixar din istorie, anunţă movies.yahoo.com. Până acum, doar două alte filme au depăşit 100 de milioane de dolari la încasările din sâmbăta şi duminica de lansare: „Shrek al treilea' (2007), care a avut 121,6 milioane de dolari şi „Shrek 2' (2004), cu 108 milioane.

„Povestea jucăriilor 3' îi are în distribuţie pe aceeaşi Tom Hanks şi Tim Allen, respectiv cowboy-ul Woody şi robotul Buzz Lightyear, iar aventurile îi poartă pe aceştia în afara uşilor casei lor: după ce stăpânul lor se pregăteşte să meargă la facultate, decide să-i depoziteze în cutii, care ajung din greşeală într-o grădininţă plină de puşti hiperactivi.

„Chiar dacă eşti copil, chiar dacă eşti părinte, mereu ajungi la momentul în care decizi ce vei face cu jucăriile tale. Aici stă farmecul filmului', a explicat Chuck Viane, directorul de distribuţie al Disney.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare