; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Teresa”, o telenovelă cu trecere la public

23 February 2011

TeresaGala Premiilor TVyNovelas 2011 va avea loc la Acapulco pe 6 martie. La eveniment, telenovela „Teresa' participă cu nu mai puţin de şapte nominalizări

În fiecare an, Televisa (post TV şi companie de producţie media) şi revista „TVyNovelas' organizează în Mexic o gală de premiere a celor mai bune producţii TV, în mare parte telenovele.

Anul acesta, evenimentul se va desfăşura pe 6 martie la Acapulco şi în competiţie intră şi câteva telenovele cunoscute publicului român.

Dintre acestea, „Teresa', telenovela pe care Acasă a început de curând să o difuzeze şi care îi are în rolurile principale pe Angelique Boyer, Aaron Diaz şi Sebastian Rulli, se detaşează cu un total de şapte nominalizări: cea mai bună telenovelă, cea mai bună actriţă principală (Angelique Boyer), cel mai bun actor principal (Sebastian Rulli), cea mai bună actriţă negativă (Margarita Magaña), cel mai bun actor negativ (Manuel Landeta), cea mai bun actriţă secundară (Ana Brenda) şi cea mai bună temă muzicală („Esa hembra es mala' de Gloria Trevi).

Povestea din telenovelă urmăreşte destinul protagonistei, Teresa, o fată frumoasă şi deşteaptă pe care sărăcia o transformă într-o femeie rea, fără suflet, interesată doar de avere.

Este adevărat că sinopsisul aduce foarte mult cu altă telenovelă care a făcut furori la noi în ţară acum nişte ani, „Ruby', cu Barbara Mori, acelaşi Sebastian Rulli şi Jacqueline Bracamontes în rolurile principale. În realitate însă, „Teresa' nu este remake după „Ruby', ci după o altă „Teresa', din 1989, care o avea atunci în rol principal pe Salma Hayek.

Printre telenovelele nominalizate la Premiile TVyNovelas 2011 se mai numără „O mare de pasiune' (cu patru nominalizări) şi „Soy tu duena', cu Fernando Colunga, Lucero şi Gabriela Spanic în rolurile principale, remake după „Stăpâna' din 1995 cu Angelica Rivera. „Soy tu duena', pe care telespectatorii români o vor vedea la Acasă anul acesta, este una dintre marile favorite ale serii, cu 11 nominalizări!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare