; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Sunt un mic ticălos”, un film de animaţie 3D apreciat de toată lumea

23 August 2010

Animaţia „Sunt un mic ticălos' este un film 3-D la care cei mici se vor distra şi la care părinţii nu se vor plictisi în cinematografe. Şi ni se promite şi o parte a doua.

Gru (voce: Steve Carell) nu are cea mai reuşită carieră de geniu malefic. În copilărie a fost marcat de indiferenţa mamei lui (voce: Julie Andrews), acum constată că trăieşte în umbra unui puternic concurent, Vector (voce: Jason Segel), care a furat Marea Piramidă din Egipt şi a înlocuit-o cu una gonflabilă, iar Banca Geniilor Malefice îi refuză un nou împrumut, destinat unui plan măreţ: furtul lunii de pe cer!

Hotărât să reuşească cel mai mare jaf din istorie, urâciosul Gru şi armata lui de mini-ajutoare (care vă vor duce cu gândul la gustoşii pufuleţi de pe vremuri) mizează totul pe o carte… cu gust de prăjituri.

Mai exact, după ce observă că singurele care au acces în fortăreaţa lui Vector – unde se află o armă de micşorare de care are nevoie – sunt trei fetiţe de la orfelinatul local, care vând prăjiturele, Gru le adoptă, pentru a le folosi fără scrupule.

.

(Citeşte varianta integrală în revistă)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare