; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„State de România”, înlocuit cu „Moştenirea”

02 August 2010

Din toamnă, Pro TV pregăteşte un serial nou-nouţ, „Moştenirea', a cărui protagonistă va fi tânăra Ramona Hanganu. Producţia se doreşte a fi o continuare la „Regina' şi va fi precedată de difuzarea unei pelicule avându-i ca protagonişti pe State Potcovaru (Gheorghe Visu) şi Flacăra (Carmen Tanase): „State şi Flacăra – vacanţă la Nisa'.

Filmările pentru cele două producţii ce vor fi difuzate în această toamnă la Pro TV sunt deja în toi, iar în noul serial telespectatorii vor avea parte de reîntâlnirea cu celebrii State, Flacăra, Minodora (Doiniţa Oancea), Stiven (Octavian Strunilă) şi Thierry (Cabral), dar şi cu multe alte personaje noi.

Probleme medicale

Ramona Hanganu este unul dintre numele noi din distribuţia „Moştenirii', ea urmând să o joace pe Carla, o fată care va da peste cap vieţile unor personaje foarte importante din serial. În urmă cu câteva zile, aceasta a fost operată de urgenţă de chist ovarian şi de apendicită.

„Totul a început cu nişte dureri cumplite apărute din senin, fără nici un fel de motiv, dureri pentru care a trebuit să mă duc la Spitalul de Urgenţă, unde mi-au fost administrate nişte calmante', a explicat Ramona.

„La scurt timp după ce le-am luat, mi-am revenit şi m-am dus fericită la filmări, unde speram să-mi pot petrece tot restul zilei alături de colegii mei. N-a fost să fie aşa! Producătorul, Ducu Ion, m-a trimis degrabă din nou la spital; pesemne nu arătam prea bine.

Şi bine a făcut pentru că am avut un chist ovarian care s-a spart şi din cauza căruia am pierdut apoi doi litri de sânge. Dacă nu ma duceam la timp, situaţia ar fi putut deveni dramatică. Tot aici mi-au făcut şi operaţia de apendicită', a adăugat tânăra, care acum s-a recuperat.

La doar câteva zile de la operaţiile suferite, Ramona îşi doreşte să se întoarcă cu normă întreagă pe platourile de filmare.

Deoarece, cu o săptămână în urmă, în timp ce filma o secvenţă îmbrăcată în pijama, ea le-a spus colegilor că se simte ca şi când ar fi în spital după o operaţie de apendicită, Ramona e hotărâtă să aibă mai multă grijă la glumele pe care le face. Nu de alta, dar iată că unele se adeveresc!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare