; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Shrek 4” intră pe marile ecrane

12 July 2010

„Shrek pentru totdeauna' ajunge în cinematografele româneşti pe 16 iulie, în format IMAX 3D, pentru a spune a patra şi ultima poveste animată cu căpcăuni.

.

Shrek (voce: Mike Myers) s-a cam plictisit de viaţa liniştită de la cabana sa din pădure, pe care o împarte cu prinţesa Fiona (voce: Cameron Diaz) şi cei trei copii ai lor. În loc să-şi cumpere o motocicletă, cum fac alţi tipi ajunşi în situaţia lui, căpcăunul încheie un pact cu Rumpelstiltskin (voce: Walt Dohrn) şi este aruncat într-o versiune alternativă a Tărâmul Foarte Foarte Îndepărtat, un loc în care toata lumea îl vânează. El şi cu Fiona nu s-au cunoscut niciodată, prietenii săi nu-l recunosc, iar Shrek îşi propune să repună lucrurile în ordine.

„Shrek pentru totdeauna' este primul film din serie disponibil şi în format IMAX 3D. Este, în acelaşi timp, al patrulea şi ultimul titlu al francizei animate cu căpcăuni. După lansarea din SUA – 20 mai 2010 – a ocupat primul loc în box office-ul american pentru trei weekend-uri consecutive. Cu câteva excepţii, criticii l-au întâmpinat cu recenzii pozitive, părerea generală fiind că deşi este mai reuşit decât „Shrek al Treilea', nu se ridică la standardele stabilite de primele două filme ale seriei.

.

Citiţi textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare