; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Serviciul Român de Comedie”, acum şi online

08 December 2010

După succesul înregistrat cu „Imnul Crizei', „Imnul Expulzaţilor' şi „Imnul disperatului', Toni Grecu împreună cu agenţii de la Serviciul Român de Comedie' au decis să facă în continuare comedie şi pe Internet.

.

Agentii SRC anuntă că au de gând să se implice serios într-un proiect destinat exclusiv online-ului.

'Imnul Crizei este, într-adevăr, unul dintre cele mai accesate cântece româneşti de pe net în ultimele trei luni. E un succes care m-a determinat să privesc cu seriozitate proiectul pe care îl aveam în vedere special pentru difuzarea unor materiale pe Internet. Avem în vedere extinderea producţiei şi pe direcţia filmelor scurte de 3 sau 4 minute, cu conţinut umoristic sau satiric, care păstrează întocmai expresia şi stilul specifice Serviciului Român de Comedie', declară Toni Grecu.

Astfel, joi, 9 decembrie, la ora 19:00, internauţii sunt invitaţi la o nouă porţie de râs: după celebrele imnuri, Serviciul Român de Comedie' a pregătit un nou videoclip care va fi difuzat exclusiv online, pe www.protv.ro: Formarea poporului român', de data aceasta un filmulet haios care va răsplăti pe deplin aşteptarea fanilor producţiilor online.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare