; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Recompensă cu bucluc”, cu Jennifer Anistor şi Gerard Butler, ajunge pe marile ecrane

22 March 2010

Intens promovată de cei doi protagonişti, comedia „Recompensă cu bucluc' mizează pe chimia dintre Gerard Butler şi Jennifer Aniston (foarte pupăcioşi la premiere)

Actriţa Jennifer Aniston, o abonată la comediile romantice, face pereche în noul film al regizorului Andy Tennant („Aurul nebunilor', 2008) cu scoţianul Gerard Butler. Strategie de marketing sau nu, de anul trecut încoace au tot apărut zvonuri conform cărora Gerard şi Jennifer ar avea o idilă. Acestea au fost alimentate de apariţia lor la Globurile de Aur de anul acesta (s-ar fi sărutat în culise, de faţă cu toată lumea, zic tabloidele de peste Ocean), dar şi de faptul că, peste tot pe unde apar, nu ezită să se ia în braţe drăgăstos (cel mai recent exemplu – premiera de la Londra a peliculei). Mai mult, Butler a fost alături de Jennifer când aceasta şi-a sărbătorit ziua de naştere luna trecută, în Los Cabos, Mexic.

În „Recompensă cu bucluc', Gerard Butler este Milo Boyd, un vânător de recompense care trebuie să o aducă în faţa legii pe fosta lui soţie Nicole Hurly (Jennifer Aniston). Aceasta a comis în trecut o infracţiune uşoară, a ieşit din închisoare pe cauţiune, dar nu s-a mai prezentat la proces la data stabilită. Milo trebuie deci să-şi facă datoria, dar Nicole nu se lasă prea uşor arestată şi de aici o sumedenie de situaţii amuzante (dar nu prea originale). În final, pe cei doi îi apucă din nou – nimeni nu se îndoia de altfel – fiorii dragostei.

Citiţi varianta integrală în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare