; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Numărul patru” vrea succesul Sagăi Amurg

18 February 2011

i am number 4„Saga Amurg', ţi se pregăteşte ceva! Un nou film pentru adolescenţi debutează astăzi (18 februarie) pe marile ecrane. „Numărul patru' – SF-ul spune povestea a nouă extratereştri care se refugiază pe Terra – ameninţă să spargă monopolul impus în rândul tinerilor de franciza cu vampiri.

Din sinopsis aflăm că nouă extratereştri asemănători cu oamenii se refugiază pe Pământ, după ce planeta lor, Lorien, a fost invadată de Mogadorians. Tinerii cu puteri paranormale sunt protejaţi de o vrajă specială, care nu le permite duşmanilor să-i omoare decât într-o anumită ordine, dar extratereştrii care le-au cotropit planeta vor să termine ce au început.

După ce primii trei sunt omorâţi, al patrulea adolescent de pe listă se ascunde printre elevii unui liceu din Paradise, Ohio, şi adoptă numele de John Smith (Alex Pettyfer). Se îndrăgosteşte de Sarah Hart (Dianna Agron), o colegă pasionată de fotografie, şi îşi dă seama că s-a săturat să se tot ascundă.

Alex Pettyfer este „scump' la vedere

Alex Pettyfer primeşte tot mai multe oferte pentru a juca în filme şi se pare că statutul de star în ascensiune i s-a urcat la cap.

Britanicul de 20 de ani a reuşit să-l enerveze pe regizorul D. J. Caruso în timpul filmărilor din Pennsylvania, iar Stacey Snider, directorul executiv DreamWorks, s-a văzut nevoit să intervină.

Potrivit surselor citate de hollywoodreporter.com, Alex Pettyfer a primit doar 250 de mii de dolari pentru rolul din „Numărul patru' şi a vrut sa renegocieze contractul când a aflat ca alţi actori câştigă mai mult.

După ce reprezentanţii DreamWorks l-au refuzat, Alex Pettyfer şi-a schimbat agentul, iar iubita lui, Dianna Agron (la fel ca în cazul starurilor din „Saga Amurg', cei doi se iubesc atât pe ecrane cât şi în viaţa reală), i-a urmat exemplul.

Alex Pettyfer a mai fost dorit în proiectul cinematografic „Mortal Instruments'.  Reprezentanţii casei de producţie au plecat cam nedumeriţi de la negocieri, după ce tânărul star le-a cerut 10 milioane de dolari pentru a juca în filmul lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare