; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Noaptea rechinilor 3D” ajunge în cinematografe

30 September 2011

Un weekend de vară se transformă într-un cosmar de nedescris pentru protagoniştii din „Noaptea rechinilor 3D' – filmul are premiera cinematografică în această seară.

În „Noaptea rechinilor 3D', şapte tineri – Sara (Sara Paxton), Nick (Dustin Milligan), Beth (Katharine McPhee), Malik (Sinqua Walls), Maya (Alyssa Diaz), Blake (Chris Zylka) şi Gordon (Joel David Moore) – sărbătoresc sfârşitul anului şcolar la o cabană aflată în mijlocul unui lac.

Nu trece mult timp până când unul dintre ei este atacat de rechini, iar protagoniştii îşi dau seama că insula pe care se află este înconjurată de prădătorii acvatici.

Doi localnici, Dennis (Chris Carmack) şi Red (Joshua Leonard), se oferă să-i ajute, însă tinerii descoperă că salvatorii lor au cu totul alte intenţii.

Rechinii par mai reali ca niciodată

„Oamenii se tem de rechini. Filmul <> a contribuit la asta', crede regizorul David R. Ellis („Avionul cu şerpi', „Destinaţie finală'), citat de dreadcentral.com.

El a mai spus că, dacă filmul va genera încasări mari la box office, este foarte posibil să vedem o continuare.

„Rechinii fac acest film să pară mult mai real decât multe alte producţii SF', a explicat actorul Chris Zylka.

„Pot să spun, din experienţă personală, că este o diferenţă mare între <> şi <>. Reacţionezi mai degrabă la ceva care arată ca un rechin decât la un tip care te ameninţă cu un peşte înfipt într-un băţ', a continuat starul.

Pelicula a avut un buget de 28 de milioane de dolari, iar filmările au fost realizate anul trecut, în statul american Texas.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare