; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Narcisa sălbatică” se întoarce din toamnă, la Antena 1

18 July 2011

Filmările la sezonul 3 din Narcisa sălbatică' încep din forţă la jumătatea lui iulie. Ilinca Vandici, interpreta Angelei, ne-a dezvăluit câteva dintre noutăţile telenovelei: titlul producţiei de la Antena 1 se schimbă, vor exista nouă personaje noi, cea mai importantă achiziţie fiind Denis Ştefan.

Din capul locului fanii Narcisei sălbatice' trebuie să afle că, din toamnă, serialul care a avut atâta succes la Antena 1 se va numi Narcisa – Iubiri nelegiuite'. Sezonul al treilea se anunţă unul plin de schimbări de situaţie, de personaje şi intrigi noi.

Cristian (interpretat de Andrei Aradits, personaj care, aparent, a murit într-o explozie în ultimul episod) va frânge o inimă şi poate un destin, Narcisa (Alina Puşcaş) va deveni o femeie de afaceri de succes, iar despre procuroarea Angela ne spune chiar interpreta ei, Ilinca Vandici: Personajul meu, care a revenit în ultimul episod al sezonului trecut, după ce se credea că a murit, va avea o schimbare profesională. Angela nu va mai fi procuror, va fi avocat.

Dacă în celelalte sezoane am avut conflicte cu Narcisa din cauza faptului că iubeam acelaşi bărbat, pe Tudor (Gabriel Duţu), acum noi o să devenim prietene foarte bune, mai ales că ea mă apreciază pe mine profesional'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare