; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Motociclete americane”: familia Teutul se destramă

26 June 2010

Chiar dacă Paul Jr., Paul Senior şi Michael lucrează în ateliere diferite, seria „Motociclete americane' continuă cu seria a şaptea.

Reality-show-ul „Motociclete americane' ar fi trebuit să ajungă la final odată cu sezonul al şaselea. Cei trei membri ai familiei Teutul ar fi călătorit spre apus pe moticicletele lor dacă filmările pentru noul sezon nu ar fi început de curând în Statele Unite.

După ce s-a certat cu tatăl său, Paul Jr. şi-a strâns jucăriile şi a pus bazele propriul atelier pentru construcţia motocicletelor. Mai-marii Discovery Channel au analizat opţiunea de a-l pune în fruntea propriului său reality-show, însă nu au luat încă o hotărâre în acest sens.

Fanii reality-show-ului „Motociclete americane' („American Choppers') primeau o veste proastă la începutul acestui an: seria nu mai continua după sezonul al şaselea (pe care Discovery Channel – postul care a  împlinit de curând 25 de ani – îl difuzează în fiecare vineri, de la ora 18.00).

În luna aprilie, Paul Jr. anunţa că plănuieşte să-şi deschidă propriul atelier, care să concureze cu Orange County Choppers (OCC), compania condusă doar de Paul Teutul după plecarea sa. El a fost concediat de tatăl său şi, deşi a încercat să reintre în graţiile acestuia, a decis că este timpul să îşi urmeze propriul drum. Paul Jr. l-a adus în noua lui afacere pe fratele său mai mic, Michael Teutul.

„Tatăl şi fiul' a devenit „tatăl vs fiul'

Când au văzut că nu mai există şanse de împăcare între Paul Teutul şi fiul său, factorii de decizie de la Discovery Channel s-au gândit să-i ofere lui Paul Jr. propriul reality-show. Nu se ştie încă dacă au îngropat sau doar au amânat această idee, pentru că bărbaţii din familia Teutul au luat-o deja pe drumuri separate în sezonul al 7-lea din „Motociclete americane'.

Înarmat cu încăpăţânarea caracteristică, Paul Senior continuă să ţină Orange County Choppers pe lina de plutire, într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, prin singura modalitate pe care o cunoaşte – multă muncă. Noul sezon îi aduce nenumărate provocări, iar echipa sa trebuie să construiască o motocicletă electrică care să dărâme recordul de autonomie.

Succesul francizei „Motociclete americane' a condus la lansarea jocurilor „American Chopper' şi „American Chopper 2: Full Throttle'.

După ce a fost alungat din compania la înfiinţarea căreia a pus umărul, Paul Jr. şi-a amenajat atelierul – Paul JR Designs – foarte aproape de clădirea în care el şi tatăl său începeau, în 1999, să-şi transforme pasiunea pentru motociclete într-o afacere de succes. Este mânat în cursa sa de dorinţa de succes şi afirmare, dar mai ales de nevoia de a-i dovedi lui Paul Senior că s-a înşelat.

Alături de Michael, fratele său mai mic, Paul Jr. a fost urmat la noul său atelier şi de unul dintre foştii angajaţi OCC, Joe Puliafico.

În sezonul al 7-lea, care este filmat în prezent în SUA, Orange County Choppers şi Paul JR Designs ajung să concureze la acelaşi salon de motociclete. Terenul pentru lupta dintre tată şi fiu este amenajat, fanii fiind cei care vor decide cine a fost adevărata forţă creatoare din OCC în ultimii ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare