; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Mondenii” se întorc din 4 martie pe micul ecran

22 February 2010

„Mondenii' de la Prima şi-au lărgit considerabil paleta de personaje parodiate şi, începând din 4 martie, ne aşteaptă să-i urmărim în fiecare joi seara, de la ora 20.30.

de Cristian Horga

Angel Popescu, Mirela Zeţa şi Andreea Grămoşteanu nu ne mai întâmpină la Prima în fiecare marţi seara, cum ne-au obişnuit din 2006 încoace. Explicaţia lui Angel Popescu este simplă: „Pe perioada vacanţei, emisiunea a fost redifuzată joia, de la ora 20:30. Cred că publicul s-a familiarizat cu această zi şi, probabil, de aici şi schimbarea'.

Invazie de personaje noi

Din moment ca vremurile mondene sunt în continuă schimbare, actorii au pus deja ochii pe alte personaje, pe care abia aşteaptă să le parodieze. Al 8-lea sezon va debuta pe 4 martie, cu o ediţie „plină de surprize, adunate într-un mărţişor <>', după cum lasă să se înţeleagă Angel Popescu. Printre noile victime se numără Măruţă şi Andra, Catinca şi Oana Roman, Andrei Gheorghe, Dan Bittman, Evelin Badea, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Oreste, Inna, Tudor Chirilă, Puya, Fuego, Dan Negru, Horia Moculescu, Horia Roman Patapievici, Mihaela Geoană şi Honorius Prigoană. Vedetele care nu-şi găsesc numele mai sus nu au încă motive să răsufle uşurate, deoarece Angel Popescu ne asigură că lista rămâne deschisă. Telespectatorii vor mai avea ocazia să-i vadă pe „mondeni' într-un studio de înregistrări, unde au de gând să parodieze personajele ce au într-un fel sau altul legătură cu muzica. Lecţiile de stil vor fi predate de Raluca Bădulescu, în timp ce de sfaturi se va ocupa Fabio (alias Florin Niţă, un cântăreţ mai puţin cunoscut din România, pe care „mondenii' şi-au propus să-l ajute să devină celebru). Chiar dacă au mărit considerabil lista cu vedete parodiate, actorii de la Prima nu se despart de personajele mai vechi, unele dintre acestea urmând să apară ceva mai rar.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare