; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: „Miss fata de la țară” a fost aleasă aseară

29 November 2011

Luni, 28 noiembrie, într-o atmosferă de gală, Andreea Raicu a prezentat finala sezonului trei al emisiunii Miss fata de la țară'.

În urmă cu două luni, opt vedete au plecat să caute fete dornice să participe la acest concurs de frumusețe. Le-au testat, le-au dat note, le-au pregătit pentru finală, iar aseară telespectatorii și vedetele au decis câștigătoarea din rândul finalistelor.

Fetele s-au descurcat cu succes la proba costumelor de baie, a rochiei de seară, dar și la proba de dans. În seara marii finale, Dana Săvuică, Elena Gheorghe, Dan Bordeianu, Aurelian Temișan, Alex Velea, Cornel Păsat, Connect R și Xonia au punctat evoluția concurentelor după fiecare probă.

Câștigătoarea este…

Cristina (Nina) Petrișor din Poieni (județul Cluj)  a obținut cel mai mare număr de voturi din partea telespecatorilor și cel mai bun punctaj din partea vedetelor și a fost desemnată « Miss fata de la țară ». Pe lângă mult râvnitul titlu, concurenta aleasă de Cornel Păsat a câștigat un premiu în valoare de 10.000 de euro.

Am avut mare încredere în mine, deși nu mă așteptam să câștig marele premiu. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au crezut în mine », mărturisește Nina.

„Mă bucur că am ales o fată atât de deșteaptă, harnică, cu un suflet extraordinar. Cred că am gasit candidata perfectă pentru această emisiune și mă bucur că a reușit să câștige', spune Cornel Păsat.

În cadrul galei s-a înmânat și un premiu special, în valoare de 2000 de euro, care a revenit concurentei Cătălina Baciu, tânăra descoperită de Dana Săvuică.

miss-fata-1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare