; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Maşini 2”: Fulger McQueen şi Bucşă, aventuri cu spioni

1 August 2011

Camionul Bucşă are parte de momentul său de celebritate în „Maşini 2', cel mai nou film de animaţie de la Pixar, care ajunge în cinematografe pe 5 august.

„Aici, la Pixar, realizăm continuări doar dacă ne vine o idee măreaţă şi încercăm să facem ceva diferit faţă de original', spunea John Lasseter, pentru a explica de ce „Maşini 2' este mai degrabă o peliculă de spionaj decât una despre curse.

Regizorul a dorit să se adreseze spectatorilor care nu sunt pasionaţi de maşini şi s-a hotărât să realizeze această continuare în timpul turneului de promovare al primului film, lansat în 2006: „Mă tot întrebam: Ce ar face Bucşă în această situaţie? Mi-l puteam imagina conducând pe partea greşită a drumului în Marea Britanie, rotindu-se în cercuri mari prin Paris, pe autostrăzile din Germania, încercând să se strecoare printre scuterele din Italia sau să desluşească indicatoarele rutiere din Japonia'.

De această dată, Fulger McQueen (voce: Owen Wilson, pentru versiunea din limba engleză) se înscrie la World Grand Prix pentru a concura pe circuitele din Europa şi Japonia.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare