; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul „Mad Men” intră în vacanţă la TVR 1

07 June 2010

Christina Hendricks este cea mai frumoasă femeie din America conform cititorilor revistei „Esquire'.

Christina Hendricks este cea mai frumoasă femeie din America conform cititorilor revistei „Esquire'.

Sezonul I al serialului „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue', producţie cu nouă premii Emmy şi patru Globuri de Aur, a ajuns la final pe micile noastre ecrane. Încă nu ştim dacă TVR 1 va difuza, din toamnă,  şi următoarele sezoane, însă, la americani, sezonul al patrulea debutează pe 25 iulie. Pe lângă povestea care prezintă intrigile dintr-o agenţie de publicitate (Sterling Cooper) din anii 60, impresionanată este prestaţia actriţei Christina Hendricks, cea care o interpretează pe Joan Holloway, o secretară cu aer de Marilyn Monroe.

Christina Hendricks a fost desemnată în aprilie de către cititorii revistei „Esquire' cea mai frumoasă femeie din America, devansându-le pe Adriana Lima şi Megan Fox. Imediat au apărut şi comentarii pe seama acestui top, mulţi spunând că a fost aranjat şi că, de fapt, Scarlett Johansson s-a aflat iniţial pe primul loc în opinia majorităţii. Doar că frumoasa blondă nu ar fi acceptat să fie pe copertă, aşa că cei de la „Esquire' ar fi măsluit voturile şi au pus-o pe primul loc pe Christina Hendricks. David Granger, redactorul-şef al respectivei publicaţii, a recunoscut în timpul unei conferinţe de presă din Toronto că Johansson a fost variantă de copertă (“şi-a bătut joc de noi', a spus el), însă, a negat orice măsluire a votului.

Recunoaştem că Scarlett este atrăgătoare, însă nici formele voluptoase şi privirea pătrunzătoare ale Christinei nu pot fi trecute cu vederea. Actriţa în vârstă de 35 de ani arată senzaţional într-o rochie neagră pe coperta numărului din mai al revistei „Esquire', dar şi în pozele din interior, unde muşcă provocator dintr-un pepene.

.

Valorile Christinei Hendricks

Christina HendricksChristinei (care îşi vopseşte părul de la zece ani, ea fiind blondă) îi place scotch-ul, detestă site-ul de socializare Facebook şi nu se simte niciodată atrasă de bărbaţii care se holbează la bustul ei impresionant. Pe 11 octombrie anul trecut, ea s-a căsătorit cu actorul în vârstă de 32 de ani din filmul „(500) Days of Summer', Geoffrey Arend. Petrecerea a avut loc la restaurantul „Il Buco' din New York, iar mireasa a purtat o rochie Carolina Herrera. Cel care le-a făcut cunoştinţă a fost Vincent Kartheiser, colegul Christinei din „Mad Men…'. Cu siguranţă frumoasă actriţă nu şi-a ales soţul după criterii fizice, ci mai degrabă după alte calităţi, mai „de durată' am zice noi: „Este politicos, atent, inteligent, are grijă de mine şi este foarte darnic', a declarat ea înainte de căsătorie.

Originară din Knoxville, Tennessee, Christina Hendricks a devenit celebră cu rolul din serialul „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue', însă ea a mai apărut şi în alte seriale TV printre care „Life', „Spitalul de urgenţă' şi „Mercenarii universului'. În octombrie anul acesta, ea are premiera la comedia „Life as We Know It', în care joacă alături de Katherine Heigl şi Josh Duhamel. De asemenea, vedeta apare şi în videoclipul futuristic „The Ghost Inside' al trupei indie Broken Bells.

.

Puteţi urmări clipul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare