; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„KK-Maka” face furori şi peste graniţă

13 August 2010

Imnul crizeiDupă ce săptămâna trecută Imnul crizei 'KK-Maka' a luat cu asalt site-urile româneşti, reuşind să atragă, în numai cinci zile, aproximativ 700.000 de vizualizari, producţia 'Serviciului Român de Comedie' de la Pro TV a ajuns şi pe site-urile bulgăreşti.

Clipul-parodie lansat de Toni Grecu & co. a fost subtitrat şi a reuşit astfel să strângă în scurt timp aproape 60.000 de accesări. De asemenea, KK-Maka s-a plasat pe locul 19 la secţiunea Comedy de pe tot Internetul şi a fost pe locurile 22 şi 28 la cele mai vizionate clipuri la secţiunea Comedy în Italia şi Spania.

„E o surpriză pentru mine, pentru noi toţi, că am reuşit să trecem graniţa la vecini cu o parodie. Probabil că şi ei, ca şi noi, au probleme cu criza şi s-au regăsit în mesajul piesei. Am observat că are aproape 60.000 de accesări numai în Bulgaria şi deja mii de comentarii pe site-ul care a postat clipul. Au apreciat-o foarte mult pe Ramona Hanganu, cea care interpretează piesa şi pe care au numit-o Shakira României. Pe ea o veţi vedea din această toamnă şi în serialul „Moştenirea', tot la Pro TV', a zis Toni Grecu.

Clipul „KK-Maka' este o iniţiativă de vară a „Serviciului Român de Comedie' şi o parodie după cunoscuta melodie „Waka Waka', imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul acesta interpretat de Shakira.

Urmăriţi aici Imnul crizei 'KK-Maka'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare