; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Iubire şi onoare”, la final de sezon

15 December 2010

Joi, 16 decembrie, de la 20.30, ultimul episod din acest sezon al telenovelei Iubire si onoare'  va fi unul plin de suspans si rasturnari de situatie.

Amir (Radu Vâlcan) vine la spital în căutarea Ilincăi (Madalina Drăghici), dar lucrurile iau o întorsătură neaşteptată. Pentru a o salva de la moarte pe femeia pe care o iubeşte, Amir îşi împuşcă propriul frate, pe Aziz (Augustin Viziru). La finalul sezonului, destinul personajelor este imprevizibil: Aziz se zbate între viaţă şi moarte, Ilinca aude pentru prima dată bătăile inimii copilului ei, iar Amir se plimbă singur pe străzi, noaptea.

„A fost o filmare foarte grea, atmosfera era tensionată. Toata lumea a luat totul în serios încă de la primele repetiţii. Mi s-a părut destul de ciudat să ţin pistolul în mână, dar şi senzaţia a fost pe măsură. Probabil că oricine în momente de genul acesta îşi apără soţia şi copilul, chiar cu preţul vieţii. Noul sezon al telenovelei <> va începe în forţă, va fi plin de acţiune şi suspans.'

Telespectatorii se vor reîntâlni cu personajele din telenovela „Iubire si onoare' după vacanţa de iarnă, luni, 10 ianuarie, de la 20.30, la postul Acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare