; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„În puii mei” se pregăteşte să ia startul la Antena 1!

11 October 2011

Cele mai iubite personaje din România se reîntorc pe micile ecrane pentru un nou sezon al show-ului În puii mei'. Din 16 octombrie,de la 20.20, în fiecare duminică, distracţia prinde glas la Antena 1.

„În puii mei' revine cu un nou decor, cu personaje deja consacrate, dar și cu o serie de personaje noi. Personajele noi vor fi construite pornind de la nume cunoscute din România, iar surprizele nu se opresc aici: două personaje fictive, doi pastori vor veni pe platourile de filmare ale emisiunii În puii mei'.

Personajele politice nu vor frecventa nici acest sezon al emisiunii, iar dacă vor exista astfel de apariţii, ele vor avea loc într-un context anume.

Am renunţat de foarte mult timp la personajele politice şi în principiu atunci când mai apar în emisiune, ele apar în contexte care nu au nicio legătură cu zona politică, ci în contexte în care ar putea fi un om în viaţa de zi cu zi. Nu mă interesează politica şi cred că nici pe oameni nu-i mai interesează', a declarat Mihai Bendeac.

Personajelor mele încerc să le imprim candoare, iar când un personaj are candoare, el nu poate fi decât un personaj pozitiv, nu poţi să râzi de un personaj negativ', a mai declarat vedeta Antena 1.

ms_061011_puii-mei_0001

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare