; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„În puii mei!” dă startul unui nou sezon

12 March 2011

in puii mei revine cu un nou sezonDin 12 martie, comedia revine la Antena 1. Mihai Bendeac şi colegii săi vor face show în fiecare sâmbătă, de la 20.20,  într-un nou sezon În puii mei!' Telespectatorii se vor întâlni cu personajele deja consacrate, dar şi cu altele „în trend', iar umorul  este garantat de Bendeac.

În acest sezon, echipa În puii mei!' vine cu o nouă propunere în materie de umor. Mihai Bendeac şi colegii săi vor pune în scenă' primul horror românesc – Liftul Groazei, ale cărui personaje vor fi deja bine cunoscuţii Mucea si Flocea. Nu vor lipsi în această primăvară nici alte personaje celebre precum maestrul Piersic, însă Bendeac îi va surprinde pe telespectatori cu un trio fierbinte: Bianca Drăguşanu – Daniela Crudu- Andreea Tonciu.

În prima ediţie a acestui sezon telespectatorii vor fi purtaţi nu doar prin viaţa mondena a Bucureştiului, ci şi prin istorie, cu o scenetă în care personajele interpretate de Mihai Bendeac, Daniel Buzdugan şi Şerban Pavlu îl întâlnesc pe nimeni altul decât pe Hitler.

mihai-gadea-in-puii-meiMihai Gâdea, invitat special

Mihai Gâdea va fi invitatul special al primei ediţii din acest sezon „În puii mei'.  Moderatorul emisiunii „Sinteza Zilei' de la Antena 3 va fi  martorul unei nunţi… surpriză!

Bendeac are şi o surpriză pentru Mircea Badea. Spunându-i că îi rezervă o surpriză pentru prima emisiune din acest sezon, prezentatorul emisiunii În gura presei' a încercat să ghicească despre ce este vorba, însă  Mihai nu a trădat niciun indiciu. Telespectatorii vor putea afla ce i-a pregătit Mihai Bendeac lui Mircea Badea şi le vor putea cunoaşte pe noile personaje, sâmbătă de la 20.20, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare