; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„În derivă” a intrat în post producţie

15 September 2010

HBO a încheiat filmările pentru primul sezon al serialului „În derivă', primul serial de ficţiune produs integral în România care va fi lansat în decembrie.

În derivă se concentrează pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită. Fiecare episod din cele 45 ale serialului se axează pe câte o sesiune de terapie – 4 şedinţe individuale între psihoterapeut şi pacienţii săi, urmate de câte un episod săptămânal în care personajul principal îşi vizitează propriul terapeut.

Marcel Iureş, unul dintre cei mai faimoși actori români, interpretează rolul principal –  cel al psihoterapeutului al cărui univers profesional şi personal pare să se destrame, săptămână de săptămână.

Celelalte roluri sunt interpretate de Maria Dinulescu, Vlad Zamfirescu, Maria Mitu, Bogdan Dumitrache, Andreea Bibiri, Gabriela Butuc și Tamara Creţulescu.

Regia serialului În derivă este semnată de Adrian Sitaru şi Titus Muntean.În momentul de faţă proiectul se află în faza de post producţie. Premiera serialului va avea loc în decembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare