; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Update: „Hobbitul” a fost pus pe pauză

31 May 2010

MGM

Guillermo Del Toro a renunţat la regia acestei pelicule şi se va limita la a îndeplini rolul de co-scenarist al filmului, informează www.theonering.net.

Producţia la cele două prequel-uri ale trilogiei „Stăpânul inelelor' a intrat într-o perioadă de pauză, a confirmat  Guillermo Del Toro, din cauza problemelor prin care trece studioul de producţie MGM. Comingsoon.net informează că „The Hobbit', părţile 1 şi 2, trebuia să fie filmat începând din această vară, dar proiectul este acum blocat.

Cauza o constituie studioul cinematografic MGM, care a fost scos la vânzare anul trecut, fiind îndatorat cu milioane de dolari. Cum nici un cumpărător cu punga mare nu a apărut la orizont, compania nu poate produce peliculele. „Nu are undă verde. Asta este clar. Am fost prinşi într-o negociere foarte complicată. Nu poate exista o dată de începere a producţiei până când nu se rezolvă situaţia cu MGM, care deţine o parte considerabilă din drepturi', a explicat Del Toro.

Cu toate acestea, fanii pot avea încredere că „Hobbitul' va vedea lumina zilei la un moment dat: regizorul a recunoscut că s-a pregătit intens pentru cele două filme şi are deja create modelele pentru diversele creaturi, garderoba e pusă la punct şi secvenţele de luptă sunt deja repetate.

Situaţia incertă a studioului MGM a dus şi la amânarea pe termen nedefinit a celui de-al 23-lea film din franciza Bond.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare