; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Gossip Girl” revine la Pro TV

16 October 2010

Are fani în toată lumea şi mulţi spun că a umplut, în inima telespectatorilor dependenţi de modă, golul lăsat o dată cu terminarea serialului „Totul despre sex'. La Pro TV, începe astăzi, la 13.05, sezonul trei din „Gossip Girl'.

.

Atunci când a fost difuzat în SUA, primul episod din sezonul trei a avut audienţe record, adunând în faţa televizoarelor 2,5 milioane de telespectatori.

Timpul trece chiar şi pentru unii dintre cei mai răsfăţaţi adolescenţi din lume, aşa că acest sezon al treilea îi surprinde pe protagoniştii din „Gossip Girl' într-o nouă ipostază, cea de studenţi.

Bineînţeles, asta nu înseamnă sfârşitul petrecerilor glamour, al hainelor de designer, al alianţelor trecătoare sau al intrigilor de-a dreptul incredibile!

Aşadar, în acest sezon al treilea, Blair, Dan şi Vanessa merg la New York University, iar Nate ajunge la Columbia University.

Jenny se bucură de o popularitate ieşită din comun printre celelalte colege de liceu, iar Chuck preia frâiele afacerii familiei sale, alături de Lily van der Woodsen.

Producătorii au invitat să apară în sezonul trei numeroşi artişti, care mai de care mai renumiţi. Îi veţi revedea astfel, în roluri episodice, pe Hilary Duff, Ladz GaGa, Tyra Banks, William Baldwin, Jimmy Fallon sau Georgina Chapman (din spatele brandului „Marchesa').

Acest sezon al treilea nu a fost nicidecum unul lipsit de controverse. Cel de-al nouălea episod conţine o scenă de sex în trei, iar numeroase grupuri de părinţi au cerut postului de televiziune CW să nu difuzeze respectivul episod. Cererile au fost însă ignorate.

Blake Lively, interpreta Serenei, a fost extrem de încântată de revenirea pe platourile de filmare pentru cel de-al treilea sezon. „Sincer, când suntem în vacanţă, îmi lipseşte foarte mult echipa din spatele acestui proiect. Cu ceilalţi actori mă mai întâlnesc la tot felul de evenimente la care merg, dar echipa noastră este minunată. Ne iubim pur şi simplu, abia aşteptăm să ne revedem şi asta îmi lipseşte cel mai mult atunci când nu filmăm', a declarat Blake.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare