; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Gladiatorul” Russell Crowe s-a făcut cât casa

20 April 2011

Russell Crowe Australianul Russell Crowe aduce mai puţin cu un gladiator, şi mai mult cu un luptător de sumo! Actorul de 47 de ani s-a îngrăşat foarte mult în ultima vreme, având o burtă imensă.

Actorul care a impresionat cu forma sa fizică desăvârşită în filme precum „Gladiatorul' sau „Renăscut din cenuşă' a apărut recent la un meci caritabil de crichet, care a avut loc în Noua Zeelandă (ţara în care s-a născut), afişând o burtă generoasă care a stârnit râsete, scrie „National Enquirer'.

Deşi fanii presupun că noul lui look are legătură cu un viitor proiect, nu există încă nici o informaţie care să sugereze că Russell Crowe a fost nevoit să se îngraşe pentru un rol, ceea ce s-a întâmplat de câteva ori în trecut.

Astfel, pentru rolul agentului CIA din „Un ghem de minciuni' (2008), Crowe s-a îngrăşat aproape 30 de kilograme, la rugămintea regizorului Ridley Scott. „Orice îmi cere rolul fac…M-am îngrăşat nefăcînd nimic. M-am relaxat şi nu m-am mai gândit ce mănânc la micul dejun', povestea el.

Actorul a mai spus că acesta a fost momentul când s-a îngrăşat cel mai mult în cariera lui şi că a fost nevoit să facă un control de rutină când şi-a dat seama că se chinuia să se dea jos din maşină. Testele au arătat că nivelul colesterolului era periculos de mare.

„M-a îngrijorat din punctul de vedere al sănătăţii. M-a luat prin surprindere faptul că organismul meu a reacţionat atât de puternic. Mi-a făcut plăcere să mănânc şi să beau ce şi cât vreau, dar corpul meu a obiectat', mărturisea el.

În scurt timp, Russell Crowe a reuşit să revină la greutatea de dinainte pentru rolul lui Robin Hood, din 2010, dar acum se pare că are din nou probleme.

„La vârsta mea, trebuie să fiu cu ochii pe tot ce mănânc. Trebuie să fiu cu adevărat disciplinat, altminteri se dezănţuie iadul', glumea starul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare