; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EZEL 4.BÖLÜM

Premiera serii: „Ezel” se răzbună la Kanal D

22 September 2010

 

Cu un buget de 300.000 de euro pe episod, „Ezel' este o poveste de dragoste şi răzbunare, condimentată cu decoruri extravagante, vile şi maşini scumpe. Începând de astăzi, 22 septembrie, Kanal D va difuza noul serial turcesc în fiecare miercuri şi joi, de la ora 22.00. .

Personajul central, Omer, se întoarce în Istanbul după terminarea stagiului militar. Logodnica lui, Eysan (Cansu Dere), şi cei mai buni prieteni, Cengiz (Yiğit Özşener) şi Ali (Barış Falay), îi întind o cursă şi, în loc să se căsătorească, eroul serialului se trezeşte aruncat în închisoare, condamnat la zece ani pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Câţiva ani mai târziu, Omer scapă din închisoare şi îşi schimbă identitatea, devenind Ezel (Kenan İmirzalıoğlu). Se întoarce în locurile natale cu scopul de a se răzbuna pe aşa-zişii săi prieteni, însă mai întâi trebuie să se dezică de dragostea pe care încă i-o poartă fostei logodnice.

.

Producţie fără precedent în Turcia

În 2000, Cansu Dere a ocupat poziţia a treia la concursul Miss Turcia, ceea ce a propulsat-o în carieră fulminantă de model.

În 2000, Cansu Dere a ocupat poziţia a treia la concursul Miss Turcia, ceea ce a propulsat-o în carieră fulminantă de model.

Serialul a fost produs de o echipă formată din peste 100 de persoane şi se remarcă prin decorurile fascinante (au fost folosite peste 30 de locuri de filmare din Istanbul) şi prezentarea culturii şi tradiţiilor din Turcia. Este o incursiune în lumea celor bogaţi, care trăiesc în haine de lux, au afaceri de milioane de dolari, se îmbracă în cele mai rafinate costume şi conduc maşini scumpe – Maseratti Quattroporte, Bentley Arnage T, Shelby- Cobra etc.

Fiecare episod a beneficiat de un buget de 300.000 de euro, „Ezel' ridicându-se la calitatea producţiilor de la Hollywood.

A înregistrat audienţe record în Turcia, unde a devenit cel mai vizionat serial turcesc al tuturor timpurilor şi a câştigat cele mai importante premii din industria producţiilor de televiziune în acest an. În plus, serialul s-a remarcat la târgul de produse de televiziune de la Cannes.

Hatice Kolat, directorul general Kanal D, spune că prin introducerea în grilă a acestui serial se doreşte atragerea unui segment mai tânăr de public, iar postul a achizţiononat deja primele două sezoane.

Datorită prestaţiei din serial, Kenan İmirzalioğlu (Ezel) şi Cansu Dere (Eysan) au dobândit statutul de idoli în Turcia.

„Ezel' mai este difuzat şi în alte ţări din regiune, precum Serbia, Bulgaria şi Croaţia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare