; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Dragoste şi pedeapsă” a ajuns la final

02 August 2011

De la 20.30, pe 2 august, fanii producţiei de succes „Dragoste şi pedeapsă' îşi iau „Adio!' de la Savaş (Murat Yildirim) şi Yasemin (Nurgül Yesilçay), ale căror aventuri le-au urmărit timp de şapte luni.

Cel mai urmărit serial străin din România în luna mai (cu 521.000 de telespectatori), „Dragoste şi pedeapsă' ajunge la final.

Produs şi difuzat anul trecut în Turcia natală, serialul de succes ajunge la final, după 62 de episoade.

În ultimul episod, fanii poveştii despre dragoste şi trădare află că Hakan şi Cicek urmează să se căsătorească, iar Savaş – visând la pacea dintre clanuri – pune capăt afacerilor cu droguri în care a fost implicată familia, organizând arestarea lui Cemal de către poliţie, cu ajutorul lui Yavuz.

Fratele vitreg al lui Savaş – Hasib (care este proprietarul unei cafenele) – află povestea venirii lui pe lume, iar Savaş speră să-l poată face pe acesta să se simtă parte a familiei. Acesta îi prezintă toate rudele la o cină festivă la care Hasib e invitatul surpriză şi care le promite tuturor că o vor cunoaşte curând şi pe fetiţa lui.

Finalul culminează cu o scenă care are loc zece ani mai târziu, când Savaş şi Yasemin sunt soţ şi soţie şi trăiesc fericiţi alături de cei doi copii ai lor, Omer şi Masal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare