; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Domnişoare de onoare”, de azi în cinematografe

13 May 2011

Pelicula aduce în prim-plan cinci domnişoare de onoare (interpretate de Kristen Wiig, Rose Byrne, Ellie Kemper, Melissa McCarthy şi Wendi McLendon-Covey), care încearcă pe toate căile posibile să o impresioneze pe mireasa Lillian (Maya Rudolph).

Kristen Wiig o interpretează pe Annie, o tânără singură şi fără bani care acceptă să se implice în organizarea nunţii celei mai bune prietene, Lillian (Maya Rudolph).

În încercarea de a impresiona viitoarea mireasă, protagonista aruncă banii pe tot felul de ritualuri extravagante şi intră în competiţie directă cu celelalte domnişoare de onoare – Helen (Rose Byrne), Becca (Ellie Kemper), Megan (Melissa McCarthy) şi Rita (Wendi McLendon-Covey).

Scandalul dintre domnişoarele de onoare culminează în timpul unei călătorii în Las Vegas, unde Annie organizează o petrecere pe care nici una dintre ele nu o va uita (sau nu şi-o va aminti) prea curând.

Kristen Wiig (37 de ani) mărturisea că se simte foarte apropiată de personajul pe care-l aduce la viaţă în „Domnişoare de onoare': „Ştiu cum este să-i ai în viaţa ta pe acei oameni care se îndreaptă spre lucruri mai bune, iar tu te întrebi cu ce ai greşit'

Jill Clayburgh, „cenzurată' post-mortem

„Domnişoare de onoare' este ultimul film în care o puteţi vedea pe Jill Clayburgh (foto). Actriţa – care o interpretează pe mama lui Annie – a fost răpusă de leucemie pe 5 noiembrie 2010, la vârsta de 66 de ani.

Producătorul Judd Apatow a tăiat la montaj câteva scene în care Jill Clayburgh face glume porcoase, pentru că nu dorea ca spectatorii să rămână cu această ultimă imagine a actriţei după ce ies din sala de cinema.

„Am renunţat la câteva părţi în care Jill Clayburgh face glume porcoase. M-am gândit că acelea nu pot să fie ultimele lucruri pe care le spune vreodată într-un film', a explicat Judd Apatow.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare