; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La „Distractis Show” se dă petrecere de Halloween

30 October 2011

Duminică seară, de la ora 21.00, telespectatorii sunt invitaţi la Distractis Show, care, pe 30 octombrie, este dedicat sărbătorii de Halloween. Prezentatoarea emisiunii este „Sexy vrăjileanca', o vrăjitoare de tip nou, care are dubii, dacă nu cumva, chiar recensământul este o vrăjeală'. Pentru lămuriri, va cere sfatul familiei de specialişti Minciunicovschi.

La „ChiXfactor' va fi jurizată o ultimă realizare a DNA-ului: flagrant în urma căruia au dispărut 120.000 euro. Chemaţi să jurizeze acest chix sunt doi reprezentanți de frunte ai luptei împotriva corupției: doamna Lentila, fiica mamei Binocla, vestită cetaţeană europeană cu fuste şi salbe la gât și domnul Mita Hakinenn, unul din eurodeputaţii finlandezi care au fost împotriva intrării României în spaţiul Schengen.

De la o seară dedicată Halloweenului nu putea lipsi un inteviu cu un vampir. Nu cu Brad Pitt, ci cu cel mai slab şi năpăstuit vampir: cel românesc. Şi nu în ultimul rând, telespectatorii vor vizita o bibliotecă vie, în care cărţile sar din rafturi şi îi atacă pe cititori, nu oricum, ci înarmate cu drujbe.

Din echipa Distractis fac parte: Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă, Ioan Gyuri Pascu, Doru Pîrcălabu, Silviu Petcu, Paula Chirilă, Ela Prodan, Simona Stoicescu, Bogdan Cotleţ, Cosmin Seleşi şi Ciprian Fanaca.

Foştii „Divertişi' revin la TVR după 11 ani: ei au mai putut fi urmăriţi la televiziunea publică în perioadele 1990-1993 şi1998-2000.

distractis_dsc4205

Picture 3 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare