; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Dansez pentru tine” se pregăteşte de o finală de poveste

28 November 2011

Finalul celui de-al 12-lea sezon Dansez pentru tine' se anunţă unul de poveste. Perechile rămase în concurs vor dansa într-un cadru feeric flamenco, muzical şi hip-hop retro.

Pe 2 decembrie, fanii Dansez pentru tine' vor afla ce echipă va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 60.000 de euro. Finala celui de-al 12-lea sezon se anunţă una spectaculoasă, pentru că dansurile se vor desfăşura într-un decor de iarnă autentic.

Vedetele finaliste şi partenerii lor vor pregăti dansuri de poveste demne de un bal al iernii, iar stilurile vor fi variate: de la flamenco pasional, la muzical şi hip-hop retro.

Ştefan Bănică crede că show-ul de la Pro TV nu se va încheia aici şi că va străluci şi în alte sezoane: „Dansez pentru tine' are şase ani de existenţă, adică 12 sezoane şi are deja un public format, unul fidel. Indiferent de concurenţă şi de cifrele de rating, această emisiune cred că îşi păstrează intactă unicitatea în televiziunea postdecembristă şi este un model pentru producţiile care i-au urmat.'

Citeşte textul integral în revistă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare