; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Dansez pentru tine” începe pe 21 octombrie

17 October 2011

Sezonul al 12-lea de la Dansez pentru tine' se anunţă unul spectaculos, asta pentru că cele opt vedete vor dansa alături de opt oameni care şi-au dedicat întreaga viaţă dansului.

Din 21 octombrie, pregătiţi-vă să vedeţi la Pro TV dansuri spectaculoase şi opt vedete (Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadîr, Pepe, Mircea Solcanu, Alex, bateristul trupei Zero, şi Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00) care vor încerca să îndeplinească visurile a opt concurenţi care îşi doresc să devină dansatori profesionişti sau coregrafi.

Alături de stilurile deja consacrate precum dansul în ploaie, dansul la bară, muzicalul sau cabaretul, perechile vor trebui să demonstreze că se pricep şi la belly-dance, dans cu focul, flamenco sau menuet. Iulia Vântur e fericită să co-prezinte un nou sezon al unui show de calitate, făcut cu suflet', care aduce multă emoţie, dar mai ales dans, activitate de care Iulia este îndrăgostită.

Ultima dată am dansat singură, în casă, în timp ce ascultam muzică latino. E un mod de a mă relaxa şi de a face mişcare, plăcut', ne-a povestit ea.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare