; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CSI: Crime Scene Investigation

„CSI” revine în programul TVR 1

04 November 2010

Primul post al televiziunii naţionale păstrează tradiţia şi difuzează în premieră, începând cu joi, 18 noiembrie, sezonul 10 din „CSI: Crime şi investigaţii', varianta originală, care se petrece în Las Vegas. 

Sezonul nou, al zecelea, al serialului „CSI: Crime şi Investigaţii' începe la TVR 1 joi, 18 noiembrie, la ora 22.00.

De la lansarea sa, în anul 2000, „CSI: Crime şi Investigaţii' a obţinut 45 de premii şi alte 107 de nominalizări la diferite gale de televiziune (inclusiv 6 nominalizări la „Globul de Aur').

În sezonul 10, Catherine Willows (Marg Helgenberger), mamă a unei adolescente pe care o creşte singură, este în continuare la conducerea echipei de investigaţii de la Laboratorul de Criminalistică din Las Vegas, după ce Gil Grissom (William L. Petersen) a decis să plece pe urmele colegei şi iubitei sale, Sara Sidle.

Dr. Raymond Langston (Laurence Fishburne) studiază intens şi trece la următorul nivel în ceea ce priveşte competenţele sale de agent CSI. Iar Nick Stokes (George Eads), unul dintre „ultimii mohicani' alături de Catherine Willows, primeşte veşti bune.

În primul episod al sezonului, echipa CSI lucrează la cazul unei tinere actriţe, ucisă într-un accident. Iniţial, investigatorii cred că este vorba despre un accident banal, cauzat de un şofer beat, dar în scurt timp află că tânăra motociclistă fusese urmărită de şoferul maşinii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare