; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Cougar Town” şi „Mesaje de dincolo”, serii noi la AXN

16 March 2011

Courteney Cox si Jennifer Love Hewitt Începând cu 16 martie, AXN aduce în România sitcomul „Cougar Town' – postul va difuza câte două episoade în fiecare miercuri, de la ora 21.00. În aceeaşi seară, de la ora 22.00, Jennifer Love Hewitt revine în al 5-lea şi ultimul sezon al serialului „Mesaje de dincolo'.

În „Cougar Town', cel mai nou sitcom de la AXN, Courteney Cox interpretează rolul principal: Jules Cobb este o femeie de 40 de ani care încearcă să-şi refacă viaţa amoroasă după divorţ.

Eroina serialului este însoţită în noul capitol al vieţii de fiul ei adolescent, Travis (Dan Byrd), şi chiar de fostul soţ, Bobby (Brian Van Holt).

Prin acest rol, actriţa Courteney Cox – care s-a despărţit de soţul ei în luna octombrie –  a încercat să scoată în evidenţă problemele cu care se confruntă femeile mature.

Deşi mai multi critici din SUA au speculat că serialul va fi urmărit doar de femeile trecute de prima tinereţe, „Cougar Town' a prins şi la alte categorii de public, în special la bărbaţii tineri.

„Mesaje de dincolo' a ajuns la ultimul sezon

Ultimul sezon al serialului „Mesaje de dincolo' a fost structurat în 22 de episoade, pe care AXN le va difuza în fiecare miercuri, de la ora 22.00.

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) – protagonista are capacitatea de a comunica cu fantomele – apare la cinci ani după ce l-a născut pe Aiden. Ea se teme în continuare pentru soarta fiului său, care i-a moştenit puterile şi este urmărit de un blestem.

Eroina încearcă să-i ofere o copilărie normală lui Aiden şi este nevoită să se confrunte cu o fantomă pentru a-i salva viaţa.

În urmă cu zece luni, producătorii serialului „Mesaje de dincolo' au anunţat că sezonul al 5-lea va fi şi ultimul.

Jennifer Love Hewitt le-a mulţumit fanilor serialului, însă i-a criticat pe producători, pentru că nu fost dispuşi să ducă până la capăt povestea începută în 2005.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare