; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Clejanii” vin la Kanal D, din 22 octombrie

12 October 2011

Reality-show-ul „Clejanii' va fi difuzat începând din 22 octombrie, de la ora 20.30, la Kanal D. Show-ul deschide porțile către viața unora dintre artiștii cunoscuți ai muzicii lăutărești: Viorica și Ioniță de la Clejani.

De la focul de vatră la lumina reflectoarelor, de la nunți la cele mai mari scene ale lumii, Clejanii sunt o lecție vie de succes, o familie care iubește cu patimă și care trăiește fiecare zi la intensitate maximă. Și cum muzica și talentul se transmit din generație în generație, în casa Clejanilor adolescenții Marguerita și Fulgi sunt pregătiți să calce pe urmele părinților.

Ioniță de la Clejani : „Nu o să vă plictisiți niciun minut!'

„Veți avea parte numai de ritm, culoare și extaz. Veți avea ocazia să vedeți ce înseamnă Clejanii dincolo de scenă. Și vă garantez că nu o să vă plictisiți niciun minut!', a declarat Ioniță de Clejani despre reality-show-ul „Clejanii'.

„Sunt mândră de copiii mei și de tot ceea ce am realizat până la vârsta de 39 de ani!', ne-a asigurat Viorica de la Clejani, convinsă că cei doi copii ai săi, Marguerita și Fulgi, vor face deliciul telespectatorilor Kanal D.

Emisiunea începe pe 22 octombrie, de la ora 20.30 și se anunță a fi un reality-show dinamic, plin de situații amuzante, culoare și muzică lăutărească.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare