; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Cinemas”, noua emisiune de film de la B1

10 May 2010

Postul de televiziune B1 lansează, din 10 mai, emisiunea de o oră „Cinemas', care va fi dedicată dedicată Festivalului Internaţional de Film de la Cannes şi va fi găzduită de criticul de film Florin Barbu.

Producţia va fi difuzată în direct, în fiecare zi, între 10 şi 23 mai, de la ora 23.30 şi îşi propune să ofere pasionaţilor de cinematografie  informaţii de culise, în exclusivitate. „Chiar dacă anul acesta nu mă plimb pe Croizetă, sunt la fel de bucuros pentru că sper ca «Cinemas» să devină un reper pentru dependenţii de film bun. Seară de seară, împreună cu invitaţii mei, oameni apropiaţi şi implicaţi în industria de film din România, voi realiza această emsiune care face parte dintr-un proiect multimedia deosebit de ambiţios. Voi face ceea ce ştiu mai bine, voi vorbi despre pasiunea mea cea mai mare (filmul), voi invita în platou numai oameni care au păreri pertinente în acest domeniu,  oferind publicului posibilitatea de a pătrunde în culisele unui festival fantastique', a explicat Florin Barbu.

Primele două ediţii ale emisiunii îi vor introduce pe telespectatori în atmosfera grandioasă a festivalului, iar de pe 12 mai, data de debut a acestuia, „Cinemas' va face rezumatul zilei care tocmai se încheie. Alături de personalităţi din lumea filmului, Florin Barbu va comenta imaginile primite de la reporterii speciali ai cotidianului „Evenimentul zilei', de la Cannes, şi va intra în direct cu trimişii la faţa locului. Emisiunea „Cinemas' este lansată în paralel cu siteul www.cinemas.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare