; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cei trei muschetari

„Cei trei muschetari” 3D a fost realizat cu ajutor românesc

12 October 2011

Din 14 octombrie, pelicula 3D „Cei trei muschetari' intră în cinematografele autohtone. Pe lângă protagoniştii Logan Lerman, Milla Jovovich, Orlando Bloom şi Christoph Waltz, la realizarea peliculei a participat şi un român, cascadorul Valentin Vasilescu – care l-a dublat pe Athos (Matthew Macfadyen) – care a povestit că Milla Jovovich „este o persoană excepţională din toate punctele de vedere, extrem de glumeaţă şi relaxată'.

Valentin Vasilescu a mai lucrat la „Highlander: Endgame' (2000), „Cold Mountain' (2003) şi „Tinereţe fără tinereţe' (2007), printre altele.

În plus, echipa de producţie a filmului a apelat la forţe româneşti pentru a realiza cele peste 400 de costume din poveste. Pierre-Yves Gayraud a explicat că acestea au fost create în trei ţări diferite, printre care şi a noastră:

„Am început într-un atelier din Paris, unde am realizat prototipurile şi am lucrat la imaginile pe care voiam să le creăm atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Odată ce am stabilit acest aspect, ne-am mutat în România pentru a începe producţia efectivă a costumelor. De-abia în prima săptămână a lunii august am ajuns în Munchen, pentru a face probe cu actorii care urmau să le poarte'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare