; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Baieti de bani gata

„Băieți de bani gata”, un nou serial coreean la tv

12 October 2011

Băieți de bani gata' este cel mai nou serial asiatic care ajunge pe micile noastre ecrane. De astăzi, îl puteți urmări la Euforia, de luni până vineri, de la ora 17.30. „Băieți de bani gata' este, în prezent, cel mai comentat serial asiatic pe rețelele de socializare, dar și cel mai în vogă serial asiatic al momentului, conform asiacinefil.com.

Serialul este un remake de succes al cărților de benzi desenate cu același nume din Japonia. El spune povestea lui Jan-di, care este o tânără foarte deșteaptă, cu un puternic simț al dreptății, plină de energie, dar foarte săracă.

Jan se transferă, dintr-un accident, la un liceu renumit, unde se împrietenește rapid cu patru băieți frumoși și bogați. Situația se complică în momentul în care liderul „Flower Four' (F4), Gu Jun-pyo, se îndrăgostește de Jan-di. El este liderul F4 și unul dintre moștenitorii imperiului Sinhwa Group.

În spatele aroganței și a snobismului se ascunde un tânăr timid în preajma fetelor, cu o fire romantică. Cu toate acestea, Gu Jun-pyo reușește să o cucerească pe Jan-Di cu dragostea lui sinceră.

Serial multi-premiat

În luna februarie, „Băieți de bani gata' a fost premiat la Baeksang, al treilea festival de film ca importanță din Coreea de Sud. Unul dintre actori, Lee Min Ho, a primit premiul pentru cel mai bun debut într-un serial televizat, în timp Kim Hyun Joong a fost premiat pentru popularitatea de care s-a bucurat.

El a declarat: „E prima ceremonie de premiere la care particip și m-am simțit rușinat când am călcat pe covorul roșu. Mulțumesc tuturor din echipa serialului și din staff-ul de producție. Pe viitor, voi încerca să mă străduiesc mai mult'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare