; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Avatar” a triumfat la Globuri

18 January 2010

Pelicula lui James Cameron (foto) a cules laurii la a 67-a ediţie a Globurilor de Aur: „Avatar' a primit trofee pentru „cea mai bună dramă' şi „cel mai bun regizor'.

Marele perdant al serii a fost filmul „Sus, în aer', care era favoritul de anul acesta şi care a primit un singur premiu (pentru scenariu), deşi fusese nominalizat la şase categorii.

Lista câştigătorilor îi mai include pe Jeff Bridges (pentru rolul principal din drama „Crazy Heart'), Sandra Bullock (pentru rolul principal din drama „The Blind Side'), Meryl Streep (pentru rolul din comedia „Julie şi Julia'), Robert Downey Jr. (pentru interpretarea lui Sherlock Holmes din filmul omonim).

Cei mai buni actori în roluri secundare au fost numiţi Monique („Precious') şi Christoph Waltz („Ticăloşi fără glorie'), iar cea mai bună comedie – „Marea mahmureală'. La categoria „cel mai bun serial' a fost premiat „Mad Men', iar cei mai buni actori din seriale au fost numiţi Julianna Margulies („Soţia perfectă', difuzat şi la noi de Hallmark) şi Michael C. Hall („Dexter', care a făcut recent public faptul că suferă de cancer limfatic).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare