; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Academia lui Horia” are o câștigătoare!

13 September 2011

Ioana Grigore este marea câștigătoare a „Academiei lui Horia'. „Absolventa' cursurilor de vară ale maestrului Vîrlan și-a adjudecat premiul de 10.000 de euro, ieri seară, la finalul unei competiții tensionate.

Andreea Bălan, Stefano Mazzanti și fostul coechipier al Ioanei, Mircea Zara, nu au reușit să-l impresioneze pe maestru cu un adevărat „masterpiece'.

„Sunt flatată de această realizare și, amintindu-mi de începuturile acestui concurs, de preselecții, de sentimentul pe care l-am trăit în momentul în care am aflat că am fost selecționată printre cei 18 participanți, încă nu-mi vine să cred că am câștigat. (…) La „Academia lui Horia' am învățat că niciodată nu e târziu să-ți urmărești o pasiune sau să depui efort pentru realizarea ei', a spus Ioana Grigore.

Maestrul Vîrlan s-a arătat mulțumit de prestația câștigătoarei. „Ioana a reușit să mă impresioneze cu ultimul ei preparat. Compus din mai multe semipreparate, bine gătit, folosind tehnici culinare diverse și prezentându-l frumos, ruloul din piept de curcan a fost Masterpiece-ul câștigător', a spus Horia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare