; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“The Hurt Locker” va fi transformat în reality-show

24 August 2010

Un post de televiziune american, G4, a pus la cale un reality-show care urmăreşte să devină varianta reală a filmului „The Hurt Locker'. Producătorii de la G4 au decis să se facă zece episoade a câte o oră fiecare din „Bomb Patrol – Afghanistan', scrie hollywoodreporter.com.

Emisiunea va duce publicul în „culisele' unei unităţi de genişti a armatei americane, începând cu antrenamentele la care sunt supuşi militarii în Statele Unite până la misiunea lor din Afganistan.

„Este pur şi simplu imposibil de înţeles cantitatea enormă de presiune şi deciziile pe care aceşti indivizi trebuie să le facă într-o fracţiune de secundă, în cele mai proaste condiţii  şi având asupra lor camerele de filmare. Aceasta este o ocazie rară de a arăta lumii cum muncesc cei mai curajoşi oameni în linia întâi, să le arătăm drama reală, munca în echipă, pericolul şi triumful care survin în această muncă specializată,' a declarat directorul G4, citat de hollywoodreporter.com.

Emisiunea va fi produsă de cei de la Big Fish Entertainment, care au un acord special cu armata americană pentru a filma Bomb Patrol', însă soldaţii nu vor avea niciun fel de control asupra filmărilor din punct de vedere creativ. Seria va avea premiera în primăvară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare