; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SRC sărbătorește Ziua Națională cu umor

30 November 2011

Diseară, Serviciul Român de Comedie' sărbătorește într-o ediție specială Ziua Națională, dar și ziua Pro TV. Cu mult umor, cu replici istețe și personaje spumoase, agenții din Casa PROporului sunt pregătiți să le ureze la mulți ani' românilor, dar și să felicite Pro TV-ul pentru cei 16 ani de existență.

În stilul caracteristic, personaje consacrate din galeria SRC, de la politicieni la apariții demne de tot râsul precum madam Marga sau Titel Lupu vor povesti de ce iubesc România.

Mai mult, personalități internaționale de top precum Barack Obama, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Fidel Castro și Vladimir Putin vor transmite prin intermediul Serviciului Român de Comedie' mesaje pentru români de ziua lor.

Madam Marga (Jojo) are și ea un invitat special de 1 Decembrie, pe nimeni altul decât Emil Boc (Claudiu Maier), pe care dorește să îl serveasca cu ciolan și fasole.

Rubrica Te pui cu fetele' vine cu întrebări din istoria, geografia și literatura română, intrebari care vor primi răspunsuri de-a dreptul periculoase. Iar starea învățământului va fi dezbătută într-o discuție dintre trei elevi și o profesoară, care se lasă cu cântec: Ani de rateu'.

c1k0013

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare