; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SRC tocmai a lansat “Imnul vameşului”

09 March 2011

Serviciul Român de Comedie' a lansat Imnul vameşului'Toni Grecu şi compania ne propun un nou clip parodic, în genul celor pe care le-au lansat anul trecut, printre care KK – Maka' (după Waka, waka', de Shakira) şi Liberte, Egalite, Expulze' (după Empire State of Mind', de Jay-Z şi Alicia Keys). De data asta, e vorba despre Imnul vameşului – Nu ne place', o adaptare umoristică a piesei Ne place', de trupa ROA.

În rolurile principale se află agenţii' SRC Claudiu Maier şi George Andreescu (DJ Gojira). Atâta se vorbeşte în zilele astea despre şpăgile din vămi încât am decis să abordăm acest subiect in extenso', explică Toni Grecu.

Vom vedea, de data asta folosind mijloacele de interceptare ale agenţilor noştri, cum se făcea trafic sau cum se făcea controlul în vămile supravegheate de SRC', a adăugat acesta, despre ideea clipului.

Pe lângă acest videoclip, subiectul şpăgilor din vămi îşi va găsi un loc şi în emisiunea de la Pro TV, în rubrica Aventuri în Vamă'.

Piesa Imnul vameşului – Nu ne place' poate fi urmărită pe www.protv.ro, iar agenţii' conduşi de Toni Grecu se văd Pro TV în fiecare duminică, de la 21.45.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare