; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Scenele de sex nu sunt uşor de filmat”

21 January 2011

Actriţa Antonia Ionescu este protagonista, alături de Vladimir Drăghia, unor scene incendiare în telenovela „Narcisa Sălbatică' de la Antena 1. Tânăra de 27 de ani dezvăluie în revista „TV Satelit' care apare pe piaţă sâmbătă, 22 ianuarie, că scenele sunt destul de incomode, la fel de greu de jucat ca cele în care are crize de nebunie.

.

Fiecare scenă de sex pe care am filmat-o a fost incomodă. Am mai spus şi repet că nu sunt deloc uşor de filmat. Pentru un actor nuditatea este un costum, nu întotdeauna comod, dar un costum pe care trebuie să-l poarte. La fel de grele au fost şi scenele de nebunie pe care le-am jucat şi care au presupus un consum emoţional puternic', a declarat actriţa.

Antonia Ionescu mai spune că nu există, totuşi scene pe care nu le-ar juca, ca actor. Rolul ei nu îi creează probleme în căsnicia pe care o are, de patru ani, cu actorul Radu Micu (care a jucat în Iubire ca în filme'). Cei doi au un băieţel cu care actriţa încearcă să-şi petreacă tot timpul liber. El este sensul vieţii mele'.

Din revista TV Satelit' – care oferă cititorilor şi un supliment gratuit cu 26 de superalimente necesare unei vieţi sănătoase – poţi afla şi cum s-a cunoscut actriţa cu soţul ei.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare