; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Românii au talent” intră în faza semifinalelor

26 March 2011

stancu cristianDansuri din stomac, imitatori şi alte numere inedite au fost prezentate vineri seara în cea de-a şasea (şi ultima) ediţie a emisiunii Românii au talent'. Tot aseară, juriul a anunţat care sunt primii 12 semifinalişi pe care îi vor vedea pe 1 aprilie în prima semifinală live.

Cea de-a şasea ediţie înregistrată a emisiunii Românii au talent' a adus în faţa telespectatorilor un nou val de talente care de care mai diverse.

Cel care a deschis seara talentelor a fost Rareş Deac, un tânar din Cluj care a reuşit să-i lase pe toţi mască cu dansul lui din stomac. Rareş este capabil de mişcări incredibile, chiar după ce a băut un litru de apă în faţa publicului şi al juriului.

Ansamblul coral Transylvania Voces, un grup de 15 fete din Cluj, a reuşit să surprindă publicul şi juriul cântând atât cu vocea cât şi la sticle. Spre deliciul publicului şi al membrilor juriului, fetele şi-au ales o melodie foarte inspirată numită Măciuca lui Mihai'.

 Stancu Cristian Lorenzo a avut vineri seara un moment magic. Numărul lui de iluzionism i-a dat cucerit pe membrii juriului. Trebuie să recunosc că azi m-ai cucerit', a declarat Andi Moisescu la finalul prestaţiei sale. Cristian a reuşit să transforme un porumbel pictat într-unul real.

Natalia Duminica alături de mama sa, Aliona, au făcut senzaţie vineri seara pe scena de la Românii au talent' cu un belly dance. Natalia are 20 de ani şi este născută în Republica Moldova. Danseaza de când avea 2 ani şi jumatate, pentru că aşa o vedea mereu pe mama sa făcând, dar pe măsură ce a crescut a luat dansul tot mai în serios.

La finalul celei de-a şasea ediţii, telespectatorii au aflat şi care sunt cei 12 semifinalişti pe care îi vor vedea vineri, 1 aprilie, în prima ediţie live a emisiunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare