; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Românii au talent” începe astăzi, la Pro TV

18 February 2011

romanii cu talentAndra, Andi Moisescu şi Mihai Petre vor fi la pupitru în această seară pentru a-i juriza pe românii cu diferite talente, într-o adaptare după celebrul format internaţional Got Talent'.

Premiul pus la bătaie de Pro TV pentru show-ul care are toate şansele să devină noua locomotivă' de audienţă a postului e de 120 de mii de euro, destinaţi celui mai talentat conaţional.

Pe lângă membrii juriului, în faţa camerelor vor apărea şi Smiley şi Pavel Bartoş, în calitate de prezentatori.

Got Talent' a fost distribuit în 40 de ţări din întreaga lume – SUA, Marea Britanie, Franţa, Germania, Polonia, Olanda, Australia şi India – şi a fost adus pe piaţă de SYCO, companie deţinută de Simon Cowell, părintele formatului.

Lider în SUA, Marea Britanie şi nu numai

Potrivit regulilor oficiale, vârsta, ocupaţia sau tipul talentului nu contează, ci abilitatea participantului de a-i impresiona pe cei trei membri ai juriului. Aceştia decid soarta sa printr-o simplă apăsare de buton, care activează X'-ul de pe partea din faţă a pupitrului.

În cazul în care toate cele trei X'-uri sunt aprinse în timpul actului artistic, concurentul trebuie să se oprească şi să părăsească scena.

În mai toate ţările în care a fost difuzat, Got Talent' a bătut recorduri de audienţă. Lansat în 2007, Britains Got Talent' a fost show-ul de divertisment cu cele mai mari audienţe din Insulă, ajungând la o medie de 11,6 milioane de telespectatori pe ediţie, pe postul ITV 1.

În SUA, NBC a atins o medie de 16,4 milioane de telespectatori, cu Americas Got Talent', iar versiunile din Germania, Franţa şi Polonia au fost la rândul lor lideri de audienţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare