; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Românii au talent” a făcut audienţe record

21 February 2011

Prima ediţie a noii locomotive' de audienţă a Pro TV a fost urmărită de un număr record de telespectatori, încă de la debut. Potrivit www.paginademedia.ro, vârfurile au ajuns şi la 2,7 milioane de telespectatori din mediul urban, în medie, pe minut.

Pe întreaga durată a ediţiei, media a fost la fel de spectaculoasă: puţin peste 2 milioane de telespectatori, cam de două ori mai mult decât înregistra, în aceeaşi zi şi în acelaşi interval orar, show-ul Dansez pentru tine', o altă emisiune-fanion a Pro TV.

Unul din trei români, conectat la Pro TV

Potrivit sursei amintite mai sus, aceasta este cea mai mare audienţă înregistrată de un program de divertisment din 2004 şi până în prezent.

Cota de piață medie a primei ediţii Românii au talent' a fost de 35,6%, ceea ce înseamnă că peste o treime dintre românii care s-au uitat la televizor vineri seară erau pe Pro TV.

Iată şi clasamentul posturilor pe intervalul Românii au talent':

1. Pro TV: 2.046.000 de telespectatori

2. Antena 1: 643.000

3. TVR 1: 394.000

De notat şi că reluarea primei ediţii a înregistrat cifre spectaculoase. Peste 850 de mii de români din mediul urban, în medie, au urmărit Românii au talent' sâmbătă, de la ora 17.00, Pro TV fiind din nou lider de piaţă pe intervalul show-ului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare