; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

337_Fotografias_Mar_de_Amor_23159_resize

“Mar de amor”, prima telenovelă în format HD

05 September 2010

Din 6 septembrie, la Acasă puteţi urmări prima telenovelă transmisă în format HD, „O mare de pasiune' („Mar de Amor') îi aduce pe micile ecrane, pentru prima dată împreună, pe Mario Cimarro şi Zuria Vega..

Actorii au filmat multe ore în timpul nopţii, în larg.

Actorii au filmat multe ore în timpul nopţii, în larg.

Poveste la malul mării

Într-un sat numit Playa Escondida, locuieşte Estrella Marina (Zuria Vega), o fată visătoare şi rebelă, care a fost crescută de naşii ei, într-o familie de  pescari. Casilda (Erika Buenfil), mama ei, a fost violată şi a rămas însărcinată cu Estrella, iar la naşterea fetei, ea a înnebunit, iar acum umblă fără ţintă pe străzi. Leon Para Montiel (Manuel Landeta), un bărbat puternic, dar rău, locuieşte şi el în acelaşi sat, alături de fiicele lui, Oriana (Mariana Seoane) şi Elenita (Florencia de Saracho).

După mulţi ani de absenţă, în sat se întoarce Victor Manuel Galindez (Mario Cimarro). El suferă de o gravă depresie şi, deşi Oriana îi face avansuri, el se îndrăgosteşte de Estrella, care la rândul ei, se simte atrasă de Victor Manuel. Totuşi, Victor Manuel ascunde un grav secret, care nu îi dă pace.

Leon Para Montiel este cel mai puternic om din oraş şi este foarte mândru de fiica sa, Oriana, care tocmai şi-a luat diploma de inginer. Egoistă şi plină de resentimente, Oriana este desemnată de tatăl ei să se ocupe de un nou proiect al companiei acestuia, un complex hotelier. Înainte să înceapă, însă, construcţia, ei trebuie să devină proprietarii pământurilor din întregul oraş, terenuri care sunt de fapt ale lui Victor Manuel.

Oriana se îndrăgosteşte de Victor Manuel, dar acesta nici nu vrea să audă de iubire. Totuşi, încetul cu încetul, inima lui începe să bată pentru Estrella. Fata umilă şi moştenitorul cel bogat încă nu îşi dau seama, totuşi, ce greu le va fi să-şi găsească fericirea împreună. Nu numai că Oriana va încerca să îi despartă folosindu-se de tot felul de trucuri şi minciuni, dar tatăl acesteia o doreşte pe Estrella şi vrea să fie a lui cu orice preţ.

Într-o zi, după o furtună violentă, o femeie este găsită inconştientă pe plajă. Ea pare să fi venit tocmai din adâncurile mării, iar unii oameni cred că este o sirenă, alţii că este o vrăjitoare. Numele ei este Coral (Ninel Conde), o femeie pe care Victor Manuel a cunoscut-o şi a iubit-o în trecut, dar despre care credea că a murit. Victor Manuel, uimit de faptul că femeia este în viaţă şi suferă de amnezie, încearcă să o ajute să îşi recapere memoria.

Estrella este copleşită de gelozie, dar Victor continuă să fie alături de Coral, crezând că este în continuare îndrăgostit de ea. Leon şi Oriana o chinuie pe Estrella şi îi spun că Victor şi sirena se iubesc şi se vor căsători. Estrella pleacă la oraş cu inima frântă şi o ia cu ea şi pe mama ei bolnavă. Acolo îl cunoaşte pe Hernan (Marcelo Cordoba), un faimos psihiatru, care o asigură că o poate vindeca pe Casilda. Hernan se îndrăgosteşte de Estrella, iar aceasta acceptă să devină iubita lui, deşi nu îl poate uita pe Victor Manuel, pe care îl întâlneşte în oraş.

Totuşi, pentru Estrella, furia este mai mare decât dorinţa de a-l ierta. Coral îşi recapătă memoria şi îşi dă seama că îl iubeşte pe Victor Manuel la disperare şi încearcă să îi distrugă viaţa Estrellei.

Speranţa ca cei doi să mai fie împreună păleşte cu fiecare complot al celor din jur. Numai puterea iubirii lor adevărate îi poate ajuta să îşi găsească drumul spre fericire.

Distribuţia aleasă pe sprânceană

„Unul dintre marile cadouri pe care mi le-a oferit Mexicul este că am cunoscut-o pe Zuria, m-a încântat pur şi simplu', a mărturisit actorul de origine cubaneză, Mario Cimarro. „Mi se pare o fată foarte proaspătă, aşa cum trebuie să fie Estrellita'.

Mario Cimarro şi Zuria Vega au filmat scene pasionale în valurile mării, dar oricât de romantic ar părea acest lucru, pentru actori nu a fost tocmai uşor. Mario şi Zuria au filmat mai bine de opt ore, noaptea, în mare, fiind înconjuraţi de bărci de salvare şi scafandri, pentru ca protagoniştii să nu fie în pericol.

„O mare de pasiune' reprezintă o premieră şi pentru Ninel Conde, frumoasa actriţă şi cântăreaţă pe care telespectatorii de Acasă o cunosc din producţii precum „Rebelde' sau „Focul iubirii', care în noua telenovelă joacă primul său rol negativ.

Celebra actriţă Erika Buenfil, câştigătoare a două premii TV Y Novelas, a avut parte şi ea de o provocare uriaşă la filmări, deoarece a interpretat pentru prima dată un personaj care suferă de o boală psihică.

„Pentru mine, acest personaj este foarte important, pentru că publicul nu m-a văzut niciodată astfel. Interpretez o femeie tulburată, care a suferit foarte mult şi care luptă pentru a-şi recupera fiica', îşi descrie Erika Buenfil personajul din „O mare de pasiune'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare