; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Moştenirea” revine de luni, 17 ianuarie, la Pro TV

17 January 2011

După ce State (Gheorghe Visu) a fost împuşcat, viaţa personajelor din Moştenirea', serialul difuzat de Pro TV, va fi dată cu totul peste cap. Raportul de putere se modifică şi intervin noi conflicte.

.

Astfel, de astăzi 17 ianuarie, veţi descoperi o nouă faţă a personajelor preferate. De asemenea, vor intra în scenă noi personaje, care vor avea un rol cheie în întreaga poveste.

Noul sezon al serialului Moştenirea' va scoate la iveală secrete incredibile ale familiei lui Fabrizio (Cristi Iacob). Întreaga poveste devine ca un joc de domino pentru că fiecare secret duce la dezvăluirea altuia, până când întreaga poveste se schimbă complet. Destinul Rominei (Cristina Cepraga) va fi una dintre cele mai mari surprize pentru telespectatori, lucruri nemaipomenite despre viaţa acestui personaj ieşind acum la iveală.

.

Costin a fost bolnav în vacanţă

Actorii din Moştenirea' s-au întors la filmări după o vacanţă relaxată. În timp ce Dana Rogoz a fost fascinată de Singapore şi Malaezia, Octavian Strunilă şi-a luat iubita şi fetiţa şi a plecat în Barcelona. Liviu Vârciu (interpretul lui Orladno) şi-a petrecut Sărbătorile alături de fiica sa, Carmina, iar Cosmin Sforaru a avut parte de o răceală zdravană.

Astfel, de Crăciun, Costin a rămas în Bucureşti, împreună cu ai lui, iar de Revelion a plecat în Italia, la părinţii iubitei. Ultimele zile din 2010 le-am petrecut în LAquila, un oraş dintr-o zona muntoasă a Italiei, unde sunt stabiliţi părinţii iubitei mele. Am vrut ca în acest an să le dedicăm părinţilor tot timpul nostru liber', a povestit actorul.

Pentru că în ţară a luat un virus gripal, Costin a intrat în noul an cu dureri de cap. Şi eu şi iubita mea am fost foarte răciţi şi am avut toate simptomele de la frisoane, la dureri de cap. A fost unul dintre cele mai scurte Revelioane pentru că, din cauza acestei răceli, ne-am culcat foarte devereme', a mai spus el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare